Ville det ikke være fantastisk, hvis du kunne illustrere en artikel på din hjemmeside med et interaktivt billede? Et billede hvor man kan klikke på billedets forskellige elementer og få relevante oplysninger om tid, sted og kontekst. Det kan du med det gratis webværktøj ThingLink.
Med ThingLink kan du være rigtig kreativ med dine billeder og skabe en anderledes og levende formidling ved at tilføje musik, video, tekst, links, billeder og meget mere. Når du opretter et ThinLink-billede bliver det samtidig tilknyttet din personlige kanal, som andre folk kan følge, ligesom du kan følge andre “ThingLinkere”, så du kan blive inspireret til at lave nye spændende billeder. Det er utrolig nemt at uploade billeder til din ThingLink-konto. Du kan tilføje billeder fra din lokale computer, eller importere dem direkte fra web, Flickr eller Facebook. Hvis du bruger Google Chrome som internetbrowser, så kan du tilmed installere et plugin, som giver dig mulighed for at tagge billeder online. Når du har uploadet dit billede til din konto, har du et utal af muligheder for at tilknytte links til en masse forskelligt indhold til billedet.
Du har også mulighed for at kommentere, dele og indlejre egne og andres ThingLink-billeder fx på Facebook.
Det kan du bruge ThingLink til
Du kan bruge ThingLink til at lave kreative informationskort på internettet, anderledes invitationer, interaktive præsentationer af dig selv eller din virksomhed, kort, alternativ fotocollage og mange andre ting. Brug fantasien og lad dig inspirere af de mange ThingLink-billeder der allerede ligger offentlig tilgængelig på siden.
Er ThingLink et værktøj du kunne finde på at bruge? Hvis du allerede har lavet dine egne ThingLink eller kan anbefale nogle virkelig gode nogen, så er du meget velkommen til at skrive en kommentar om det nedenfor.
Hej Torben, jeg havde min ThingLink-debut i denne artikel: https://www.comon.dk/art/222530/er-det-her-danmarks-grimmeste-hjemmeside Synes selv det fungerer godt og giver artiklen lidt ekstra info, der gør det mere interessant for læseren at nærstudere ting, som man tidligere ville smide i en faktaboks.
Hej Kasper
Tak for dit link til, hvordan du har brugt ThingLink. Jeg synes det viser rigtig godt både styrken og det simple i værktøjet. Det er jo en genial og meget visuel måde at vise, hvilke ting på en hjemmeside, der måske ikke fungerer optimalt. Det er en brug som jeg også godt vil kunne bruge, så tak for tippet :-)